Advocaat Medemblik

EEN MODERN ADVOCATENKANTOOR ACTIEF IN Medemblik

Bent u op zoek naar juridisch advies? Heeft u hulp nodig bij een van de onderstaande rechtsgebieden? Visie Advocaten is hét advocatenkantoor in de regio van dat op een deskundige, proactieve en verfrissende manier juridisch adviseert en procedeert.

[seopress_breadcrumbs]

U kunt ons advocatenkantoor inschakelen voor de volgende rechtsgebieden

ARBEIDSRECHT

Heeft u hulp nodig bij arbeidsrechtelijke geschillen of speciale vraagstukken over het arbeidsrecht? Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen.

BELASTINGRECHT

Heeft u een vraag over het belastingrecht? Schroom niet om hulp van onze advocaat in Alkmaar in te schakelen en uw vraag te stellen.

contractenrecht

Wij begeleiden ondernemers bij het opstellen en beoordelen van overeenkomsten

ERFRECHT

Heeft u een geschil op het gebied van erfrecht? Voor advies over de wijze van afwikkeling van een nalatenschap worden wij vaak als advocaat ingeschakeld. Leg uw situatie aan ons voor.

FAILLISSEMENTSRECHT

Verkeert uw onderneming in financiële problemen? Of krijgt u te maken met een failliet bedrijf? Onze advocaten staan u graag bij op het gebied van faillissementsrecht.

FAMILIERECHT

Gaat u scheiden? Wilt u alimentatie en omgang regelen en het vermogen verdelen? Wij hebben uitgebreide kennis van het familierecht.

FINANCIEEL RECHT

Heeft u een financieel geschil? Aarzel niet om hulp van onze advocaat in Alkmaar in te schakelen en uw vraag te stellen.

HUURRECHT EN VASTGOED

Wilt u uw woning of bedrijfsruimte verkopen of verhuren? Wij adviseren en begeleiden ontwikkelaars, aannemers en consumenten. Bekijk de pagina huurrecht voor de mogelijkheden.

INCASSORECHT

Blijft uw factuur onbetaald? Geef onze advocaat in Alkmaar opdracht tot inning van uw vordering. Wij leggen in overleg met u beslag en stellen uw incasso positie veilig.

ONDERNEMINGSRECHT

Ondernemers komen bij ons voor het beheersen van risico’s of juist voor het creëren van kansen. Onze advocaten in Alkmaar adviseren u op ondernemingsrecht.

Verbintenissenrecht

Is er onduidelijkheid over jouw afgesloten verbintenis of overeenkomst? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag bij uw probleem. 

ZAKELIJKE OVEREENKOMST OPSTELLEN

Welke punten zijn van belang bij het opstellen van een zakelijke overeenkomst? Wij bieden juridische hulp bij het opstellen of aanpassen van een zakelijk contract.

DE ADVOCAAT IN ALKMAAR VOOR U EN UW ONDERNEMING

ADVOCATEN MET EEN EIGENTIJDSE VISIE

Heeft u juridisch advies nodig in de regio ? Heeft u hulp nodig bij één van de bovenstaande rechtsgebieden? Visie Advocaten is hét advocatenkantoor dat op een deskundige, proactieve en verfrissende manier juridisch adviseert en procedeert.

Onze advocaten in Medemblik

Visie Advocaten - portret Bart Komen

Bart komen

Ondernemingsrecht, Arbeidsrecht, Belastingrecht, Erfrecht
Tijn Buers Bakker Visie advocaten Alkmaar

TIJN BUERS BAKKER

Ondernemingsrecht, Huurrecht, Familierecht, Incasso, Strafrecht en rijbewijs
Bas Coelingh Bennink Visie advocaten Alkmaar

BAS COELINGH BENNINK

Ondernemingsrecht, Faillissementsrecht, Erfrecht

Buiten advocaat zijn wij ook actief als:

 

Visie Advocaten is een advocatenkantoor gevestigd in Alkmaar. Wij bieden juridische hulp en werken op de manier die bij u past. Dat kan een advies op maat zijn of het starten van een procedure. Met een frisse blik, deskundig en proactief. Gericht op het resultaat en de oplossing van uw geschil. Wij spreken heldere taal en zijn goed bereikbaar. Wij hanteren scherpe tarieven en werken op basis van fixed fee, per uur of op interim basis. Wij zijn gespecialiseerd in de onderstaande rechtsgebieden:

Maak vrijblijvend een afspraak bij ons op kantoor, bij u op de zaak of bij u thuis.

BLOG

Onze advocaten bloggen regelmatig over juridische actualiteiten. Kennis en informatie delen om juridische problemen te voorkomen en op te lossen.
grensoverschrijdend gedrag, gedragscode, arbeidsrecht, ongewenste omgangsvormen
Arbeidsrecht

Proeftijd in een arbeidsovereenkomst

In een arbeidsovereenkomst wordt veelal een proeftijdbeding opgenomen. In deze blog gaan wij in op de vereisten voor een rechtsgeldig proeftijdbeding, de duur ervan en

Read More »
Heeft u een juridische vraag?

Wij bellen u binnen één werkdag terug!

  • Voer een nummer in van 12 tot 14.