Disclaimer Visie Advocaten 2021

Op deze website en in de door haar verzonden elektronische nieuwsbrieven biedt Visie Advocaten informatie aan over de door haar aangeboden diensten. Bij elk gebruik van deze website, de nieuwsbrieven en de daarin geboden informatie gelden de volgende gebruiksvoorwaarden.

  1. De op deze website en in de nieuwsbrieven verstrekte informatie is van algemene aard en dient niet te worden beschouwd als een juridisch advies. Gebruikers dienen niet af te gaan op de informatie zonder voorafgaand deskundig juridisch advies in te winnen.
  2. De maatschap Visie Advocaten zijn in geen geval aansprakelijk voor welke schade dan ook, die op enige wijze ontstaat door en/of voortvloeit uit het gebruik van de website en/of de daaraan ontleende informatie.
  3. Deze website en onze nieuwsbrieven bestaan uit en bevatten auteursrechtelijk beschermd materiaal, en de aanduiding Visie Advocaten zijn ingeschreven merken. Het kopiëren, openbaar maken en/of wijzigen van (onderdelen van) de website dan wel haar nieuwsbrieven vereist de toestemming van Visie Advocaten.

Bron: https://www.visieadvocaten.nl/wp-content/uploads/2020/05/Disclaimer-Visie-Advocaten.pdf

Heeft u een juridische vraag?

Wij bellen u binnen één werkdag terug!

  • Voer een nummer in van 12 tot 14.