BART KOMEN

Advocaat

Bart is specialist op het gebied van arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Binnen het ondernemingsrecht houdt hij zich ook bezig met faillissementsvraagstukken. Daarnaast is hij vanwege zijn fiscale achtergrond expert op het gebied van belastinggeschillen en financiële vraagstukken. Hij is bedreven in alle aspecten van het arbeidsrecht en ontslagrecht. Hij werkt oplossingsgericht en adviseert cliënten ook graag op strategisch niveau. Bart is gediplomeerd MfN-mediator. Cliënten omschrijven hem als een betrokken en deskundige advocaat met een heldere en pragmatische aanpak.

Verenigingen

  • Nederlandse Vereniging voor Advocaten-Belastingkundigen (NVAB)
  • Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam (VAAA)
RECHTSGEBIEDENREGISTER

Bart heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

 

 

Recente artikelen van Bart Komen

corona ontslag KLM Shell Tata Steel BAM
Arbeidsrecht

Ontslag en corona

Het coronavirus heeft een diepe impact op bedrijven. Opdrachten en werkzaamheden vallen weg. Ondanks de noodsteun van de overheid is het onvermijdelijk dat er werknemers

Lees verder »
blog reorganisatie en corona now regeling arbeidsrecht ontslag ontslagaanvraag UWV
Arbeidsrecht

Reorganisatie en corona

Sinds de uitbraak van het coronavirus krijgen vele werkgevers te maken met enorme omzetverliezen en vallen orders en opdrachten weg. De overheid heeft de tijdelijke

Lees verder »
Heeft u een juridische vraag?

Wij bellen u binnen één werkdag terug!

  • Voer een nummer in van 12 tot 14.