Advocaat Heiloo

EEN MODERN ADVOCATENKANTOOR ACTIEF IN Heiloo

Bent u op zoek naar juridisch advies? Heeft u hulp nodig bij een van de onderstaande rechtsgebieden? Visie Advocaten is hét advocatenkantoor in Heiloo dat op een deskundige, proactieve en verfrissende manier juridisch adviseert en procedeert.

Ondernemers komen bij ons voor het beheersen van risico’s of juist voor het creëren van kansen. Onze advocaten in Alkmaar adviseren u op het gebied van ondernemingsrecht.

Heeft u hulp nodig bij arbeidsrechtelijke geschillen of speciale vraagstukken over het arbeidsrecht? Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van het arbeidsrecht

Wilt u uw woning of bedrijfsruimte verkopen of verhuren? Wij adviseren en begeleiden ontwikkelaars, aannemers en consumenten. Bekijk de pagina huurrecht voor de mogelijkheden.

Heeft u een financieel geschil of een vraag op het gebied van het belastingrecht? Schroom niet om hulp van onze advocaat in Alkmaar in te schakelen en uw vraag te stellen.

Blijft uw factuur onbetaald? Geef onze advocaat in Alkmaar opdracht tot inning van uw vordering. Wij leggen in overleg met u beslag en stellen uw incasso positie veilig.

Verkeert uw onderneming in financiële problemen? Of krijgt u te maken met een failliet bedrijf? Onze advocaten staan u graag bij op het gebied van faillissementsrecht.

Gaat u scheiden? Wilt u alimentatie en omgang regelen en het vermogen verdelen? Wij hebben uitgebreide kennis van het familierecht.

Heeft u een geschil op het gebied van erfrecht? Voor advies over de wijze van afwikkeling van een nalatenschap worden wij vaak als advocaat ingeschakeld. Leg uw situatie aan ons voor.
Wij begeleiden ondernemers bij het opstellen en beoordelen van overeenkomsten. Wij hebben een brede kennis van het contractenrecht.

DE ADVOCAAT IN ALKMAAR VOOR U EN UW ONDERNEMING

ADVOCATEN MET EEN EIGENTIJDSE VISIE

Heeft u juridisch advies nodig in de regio Heiloo? Heeft u hulp nodig bij één van de bovenstaande rechtsgebieden? Visie Advocaten is hét advocatenkantoor dat op een deskundige, proactieve en verfrissende manier juridisch adviseert en procedeert.

Onze advocaten in Heiloo

Visie Advocaten - portret Bart Komen

Bart komen

Ondernemingsrecht, Arbeidsrecht, Belastingrecht, Erfrecht
Tijn Buers Bakker Visie advocaten Alkmaar

TIJN BUERS BAKKER

Ondernemingsrecht, Huurrecht, Familierecht, Incasso, Strafrecht en rijbewijs
Bas Coelingh Bennink Visie advocaten Alkmaar

BAS COELINGH BENNINK

Ondernemingsrecht, Faillissementsrecht, Erfrecht

BLOG

Onze advocaten bloggen regelmatig over juridische actualiteiten. Kennis en informatie delen om juridische problemen te voorkomen en op te lossen.
blog reorganisatie en corona now regeling arbeidsrecht ontslag ontslagaanvraag UWV
Arbeidsrecht

Reorganisatie en corona

Sinds de uitbraak van het coronavirus krijgen vele werkgevers te maken met enorme omzetverliezen en vallen orders en opdrachten weg. De overheid heeft de tijdelijke

Read More »

Heeft u een juridische vraag?

Wij bellen u binnen één werkdag terug!