Contact opnemen

Heeft u een vraag of juridisch probleem? Onze advocaten staan voor u klaar en helpen u graag. 
U kunt hier uw gegevens achterlaten en wij bellen u binnen één werkdag terug!

VISIE ADVOCATEN
Robijnstraat 20
1812 RB Alkmaar

T. 072 – 201 30 40
F. 072 – 201 30 41
info@visieadvocaten.nl

Parkeermogelijkheden
Tegenover het kantoor bevinden zich gratis parkeerplaatsen. 

Vul het contactformulier in

Routebeschrijving naar Visie Advocaten Alkmaar

vanaf Amsterdam/Haarlem (A9) naar alkmaar

Ga over de A9 naar het noorden richting de Alkmaar. Sla af bij de N242 richting Heerhugowaard. Neem vervolgens de afslag Overdie/Boekelemeer naar rechts richting de Diamantweg en vervolgens de eerste rechts de Robijnstraat op naar Visie Advocaten Alkmaar.

vanaf Heerhugowaard (N242) naar alkmaar

Volg de N242 naar het zuiden richting Ring Alkmaar Zuid. Neem na de Leeghwaterbrug de afslag richting de Bestevaerstraat in Alkmaar en houdt links aan voor de richting Laanenderweg/industrieterrein Boekelermeer. Neem  na het viaduct de eerste afrit richting de Diamantweg en Robijnstraat en je arriveert bij Visie Advocaten Alkmaar.

vanaf Hoorn (N194) naar alkmaar

Neem de A7 richting Amsterdam en sla af bij afrit richting Alkmaar Provincialeweg/N194 de Westfrisia weg. Sla af bij Avenhorn de N243 op richting Alkmaar en vol de N243 langs de NoorderVaart (Schermerhorn & Stompetoren). Houd bij Omval Ring Alkmaar Zuid  richting Haarlem/Amsterdam aan. Neem na de Leeghwaterbrug de afslag richting de Bestevaerstraat in Alkmaar en houdt links aan voor de richting Laanenderweg/industrieterrein Boekelermeer. Neem na het viaduct de eerste afrit richting de Diamantweg en Robijnstraat en je arriveert bij Visie Advocaten Alkmaar.

vanaf Den Helder (N9) naar alkmaar

Rij naar het zuiden over de N9 richting Alkmaar langs het Noord-Hollands kanaal. Ga rechtdoor over de N9 richting Ring Alkmaar West. Neem de bij Rotonde Kooimeer de 2de afslag (rechtdoor). Neem vervolgens de oprit N243 richting Heerhugowaard om in te voegen op de N243. Neem hierna de eerste afslag rechts richting de Diamantweg en vervolgens de eerste recht de Robijnstraat op naar Visie Advocaten Alkmaar.

Heeft u een juridische vraag?

Wij bellen u binnen één werkdag terug!

  • Voer een nummer in van 12 tot 14.