TIJN BUERS BAKKER

Advocaat

Tijn studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam en is sinds januari 2007 advocaat. Hij legt zich voornamelijk toe op de rechtsgebieden contracten- en verbintenissenrecht, vastgoedrecht (waaronder huurrecht bedrijfsruimte) en voert een grote incassopraktijk. Daarnaast heeft Tijn jarenlange ervaring als advocaat op het gebied van familierecht. Indien mogelijk worden problemen zonder tussenkomst van een rechter geregeld, maar als er geen vooruitgang is aarzelt hij niet om te procederen. In alle gevallen streeft Tijn naar resultaat, waarbij hij ook uw financiële situatie in oog houdt.

Specialisaties

  • Ondernemingsrecht
  • Huurrecht en vastgoed
  • Familierecht
  • Incasso en beslag
RECHTSGEBIEDENREGISTER

Tijn heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Recente artikelen van Tijn Buers Bakker

betalingstermijn incasso
Familierecht

Alimentatie stijgt door indexering

Zowel partneralimentatie als kinderalimentatie wordt standaard jaarlijks verhoogd met een percentage. Dit heet indexering. De hoogte wordt door de overheid vastgesteld en gepubliceerd. Het percentage

Lees verder »
Heeft u een juridische vraag?

Wij bellen u binnen één werkdag terug!

  • Voer een nummer in van 12 tot 14.