Uw Advocaat in Winkel met een eigentijdse Visie

 

De advocaat voor u en uw onderneming in Winkel

 

EEN MODERN ADVOCATENKANTOOR ACTIEF IN Winkel

Bent u op zoek naar juridisch advies? Heeft u hulp nodig bij een van de onderstaande rechtsgebieden? Visie Advocaten is hét advocatenkantoor in Winkel dat op een deskundige, proactieve en verfrissende manier juridisch adviseert en procedeert.

 

ONDERNEMINGSRECHT

Ondernemers komen bij ons voor het beheersen van risico’s of juist voor het creëren van kansen. Onze advocaten in Alkmaar adviseren u op het gebied van ondernemingsrecht.

ARBEIDSRECHT

Heeft u hulp nodig bij arbeidsrechtelijke geschillen of speciale vraagstukken over het arbeidsrecht? Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van het arbeidsrecht

HUURRECHT EN VASTGOED

Wilt u uw woning of bedrijfsruimte verkopen of verhuren? Wij adviseren en begeleiden ontwikkelaars, aannemers en consumenten. Bekijk de pagina huurrecht voor de mogelijkheden.

BELASTINGRECHT

Heeft u een financieel geschil of een vraag op het gebied van het belastingrecht? Schroom niet om hulp van ons advocaat in Alkmaar in te schakelen en uw vraag te stellen.

INCASSO EN BESLAG

Blijft uw factuur onbetaald? Geef onze advocaat in Alkmaar opdracht tot inning van uw vordering. Wij leggen in overleg met u beslag en stellen uw incasso positie veilig.

FAILLISSEMENTSRECHT

Verkeert uw onderneming in financiële problemen? Of krijgt u te maken met een failliet bedrijf? Onze advocaten staan u graag bij op het gebied van faillissementsrecht.

FAMILIERECHT

Gaat u scheiden? Wilt u alimentatie en omgang regelen en het vermogen verdelen? Wij hebben uitgebreide kennis van het familierecht.

ERFRECHT

Heeft u een geschil op het gebied van erfrecht? Wij staan u bij als advocaat bij de afwikkeling van de nalatenschap. Leg uw situatie aan ons voor.

contractenrecht

Wij leveren ondersteuning bij het opstellen en beoordelen van contracten en overeenkomsten. Wij hebben een brede kennis van het contractenrecht.

De advocaat in Winkel met een eigentijdse visie

Advocaat in Winkel

Heeft u juridisch advies nodig in de regio Winkel? Heeft u hulp nodig bij één van de bovenstaande rechtsgebieden? Visie Advocaten is hét advocatenkantoor dat op een deskundige, proactieve en verfrissende manier juridisch adviseert en procedeert.

Onze advocaten in Winkel

BART KOMEN

Bart komen

Ondernemingsrecht, Arbeidsrecht, Belastingrecht, Erfrecht
Tijn Buers Bakker

TIJN BUERS BAKKER

Ondernemingsrecht, Huurrecht, Familierecht, Incasso, Strafrecht en rijbewijs
BAS COELINGH BENNINK

BAS COELINGH BENNINK

Ondernemingsrecht, Faillissementsrecht, Erfrecht

BLOG

Onze advocaten bloggen aan de hand van actualiteiten over het recht. Kennis en informatie delen om juridische problemen te voorkomen, in plaats van deze op te lossen.

Alimentatie stijgt door indexering partneralimentatie kinderalimentatie Visie Advocaten Alkmaar

Alimentatie stijgt door indexering

Zowel partneralimentatie als kinderalimentatie wordt standaard jaarlijks verhoogd met een percentage. Dit heet indexering. De hoogte wordt door de overheid vastgesteld en gepubliceerd. Het percentage

Lees meer >

Heeft u een juridische vraag?

Wij bellen u binnen één werkdag terug!