Uw Advocaat in Hoorn

De advocaat voor u en uw onderneming

EEN MODERN ADVOCATENKANTOOR ACTIEF IN Hoorn

Bent u op zoek naar juridische hulp waarbij er naar u geluisterd wordt, met u wordt meegedacht op een proactieve en verfrissende manier en heeft u hulp nodig bij een van de onderstaande rechtsgebieden? Visie Advocaten is een advocatenkantoor dat u helpt met juridisch advies in Hoorn en voor u procedeert. U profiteert direct van onze jarenlange ervaring binnen onze rechtsgebieden.

U KUNT ONS in Hoorn INSCHAKELEN VOOR:

Ondernemingsrecht

Ondernemers komen bij ons voor het beheersen van risico’s of juist voor het creëren van kansen. Onze advocaten adviseren u in Hoorn op het gebied van ondernemingsrecht.

Arbeidsrecht

Heeft u hulp nodig bij arbeidsrechtelijke geschillen of speciale vraagstukken over het arbeidsrecht? Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van het arbeidsrecht

Familierecht

Gaat u scheiden? Wilt u alimentatie en omgang regelen en het vermogen verdelen? Wij hebben uitgebreide kennis van het familierecht.

Belastingrecht

Heeft u een financieel geschil of een vraag op het gebied van het belastingrecht? Schroom niet onze hulp in te schakelen en uw vraag te stellen.

Erfrecht

Heeft u een geschil op het gebied van Erfrecht? Wij staan u bij als advocaat bij de afwikkeling van de nalatenschap. Leg uw situatie aan ons voor.

Straf en Rijbewijs

Bent u in aanraking gekomen met justitie? Is uw rijbewijs ingenomen? Onze advocaten hebben brede kennis op het gebied van strafrecht?

Huurrecht en vastgoed

Wilt u uw woning of bedrijfsruimte in Hoorn verkopen of verhuren? Wij adviseren en begeleiden ontwikkelaars, aannemers en consumenten. Bekijk de pagina huurrecht voor de mogelijkheden.

Incasso en beslag

Blijft uw factuur onbetaald? Geef ons opdracht tot inning van uw vordering. Wij leggen in overleg met u beslag en stellen uw incasso positie veilig.

Faillissementsrecht

Verkeert uw onderneming in financiële problemen? Of krijgt u te maken met een failliet bedrijf? Wij staan u graag bij op het gebied van faillissementsrecht.

Mogen wij u Juridisch bijstaan?

Neem vrijblijvend contact op en gezamelijk nemen we de mogelijkheden door.

Onze advocaten stellen zich graag aan u voor:

Mr. Bart Komen

Arbeidsrecht, Belastingrecht, Ondernemingsrecht, Erfrecht

Mr. TIJN BUERS BAKKER

Familierecht, Ondernemingsrecht, Huurrecht, Incasso, Strafrecht en rijbewijs

Mr. BAS COELINGH BENNINK

Ondernemingsrecht, Erfrecht, Faillissementsrecht

Wat u van onze advocaten in Hoorn kunt verwachten:

Korte lijnen

U kunt ons altijd bellen of mailen met uw vraag. Met onze aanpak krijgt u snel advies in duidelijke en begrijpelijke taal.

Meedenken

Bij elke advocaat staat uw belang voorop, maar wij stellen kritische vragen en bieden een oplossing voor nu en de toekomst.

Scherpe tarieven

Een vaste prijsafspraak of een prijs per uur zorgt voor inzicht in de kosten en geeft geen verrassingen achteraf.

Aanbevelingen

"Voor het opstellen van een aantal juridische stukken vroeg ik Tijn Buers Bakker het roer van mij over te nemen. Hij had er meer verstand van dan ik en ik kon mij weer op mijn eigen werk focussen. Tijn is in zijn werk doelgericht, houdt de gang erin en maakte zijn werk voor mij inzichtelijk en begrijpelijk"

~ VDS Consultancy

Stel ons op de hoogte van jouw juridische uitdaging in Hoorn:

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.
Je moet de voorwaarden accepteren.

Blog

Onze advocaten bloggen aan de hand van actualiteiten over het recht. Kennis en informatie delen om juridische problemen te voorkomen, in plaats van deze op te lossen.