Echtscheidingsadvocaat Broek op Langedijk

U zoekt een advocaat voor uw scheiding in . Een goede echtscheidingsadvocaat vindt u bij Visie Advocaten. Het familierecht is onze specialiteit. Wat kan onze familierecht advocaat voor u doen?

Contact opnemen

Heeft u een vraag of juridisch probleem?
Laat hier uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug!

Echtscheidingsadvocaat

U heeft een echtscheidingsadvocaat nodig in omdat uw partner de scheiding heeft aangevraagd, u de scheiding zelf wilt aanvragen of u samen de scheiding wilt aanvragen door een gezamenlijk verzoekschrift tot echtscheiding. De rechtbank wordt gevraagd het huwelijk of uw geregistreerd partnerschap te ontbinden.

Ongeacht welke situatie voor u van toepassing is, wilt u zeker weten dat u een goede advocaat kiest uit alle mogelijke echtscheidingsadvocaten die werkzaam zijn in het familierecht.

WAT BETEKENT EEN ADVOCAAT VOOR UW ECHTSCHEIDING?

Waarschijnlijk vraagt u zich af wat de rechten van de moeder bij het uit elkaar gaan zijn. Het kan ook zijn dat u vragen heeft voor een advocaat over de omgangsregeling. Ons kantoor heeft een advocaat gespecialiseerd in kinderrechten. Het belang van de kinderen staan voorop. De kinderkosten zijn onderdeel van gesprek. Het recht op kinderbijslag en de kinderalimentatie worden besproken.

Contact opnemen

Heeft u een vraag of juridisch probleem?
Laat hier uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug!

WIJ ADVISEREN EN PROCEDEREN OVER DE VOLGENDE ONDERWERPEN

Wij bieden u een advocaat voor uw echtscheiding. Een advocaat scheiding verbonden aan ons advocatenkantoor zal uw juridische belangen behartigen. Zo zal onze advocaat u helpen met het opstellen van een echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan. De advocaat kan het gezamenlijk gezag aanvragen, uw huwelijk laten ontbinden, uw huwelijkse voorwaarden beoordelen. Bekeken zal worden of er behoefte is aan partneralimentatie en wat de mogelijkheden voor betaling zijn. Een verzoek tot partneralimentatie kan worden ingediend als nevenverzoek.

De echtscheiding van een buitenlands huwelijk kan door onze advocaat worden aangevraagd. De advocaat internationaal familierecht kan in de meeste gevallen de buitenlandse huwelijksakte opvragen uit het register in Den Haag.

Heeft u een gespecialiseerde echtscheidingsadvocaat in nodig? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Visie Advocaten kan als advocatenkantoor familierecht u bijstaan als advocaat scheiden, adoptie advocaat, kinderalimentatie advocaat, omgangsregeling advocaat, ouderschapsplan advocaat of advocaat alimentatie.

Een scheiden advocaat dan wel een scheiding advocaat is een familie advocaat, hij kan de rechten van de moeder bij uit elkaar gaan in kaart brengen, ontbinden van een huwelijk regelen en eventueel als advocaat voogdij, advocaat alimentatie of meer specifiek als advocaat kinderalimentatie optreden.

GEZAMENLIJKE GEZAG AANVRAGEN

Ook kunnen de advocaten echtscheiding andere familierecht verzoeken indienen; co-ouderschap omzetten in omgangsregeling of omgangsregeling via de rechter aanvragen. Een verzoek tot gerechtelijke vaststelling vaderschap kan door onze advocaten worden ingediend bij de rechtbank. Neemt u vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn gespecialiseerd in het familierecht.

Scheidingsrecht advocaat

ADVOCATEN MET EEN EIGENTIJDSE VISIE

Heeft u juridisch advies nodig over uw scheiding in de regio ? Heeft u hulp nodig bij één van de bovenstaande rechtsgebieden? Visie Advocaten is hét advocatenkantoor dat op een deskundige, proactieve en verfrissende manier juridisch adviseert en procedeert.

Onze scheidingsadvocaten in

Onze advocaten in

Visie Advocaten - portret Bart Komen

Bart komen

Ondernemingsrecht, Arbeidsrecht, Belastingrecht, Erfrecht
Tijn Buers Bakker Visie advocaten Alkmaar

TIJN BUERS BAKKER

Ondernemingsrecht, Huurrecht, Familierecht, Incasso, Strafrecht en rijbewijs
Bas Coelingh Bennink Visie advocaten Alkmaar

BAS COELINGH BENNINK

Ondernemingsrecht, Faillissementsrecht, Erfrecht

BLOG

Onze advocaten bloggen aan de hand van actualiteiten over het recht. Kennis en informatie delen om juridische problemen te voorkomen, in plaats van deze op te lossen.

Heeft u een juridische vraag?

Wij bellen u binnen één werkdag terug!

  • Voer een nummer in van 12 tot 14.