Visie Advocaten: Actief bij u in de buurt!

 

 

Op zoek naar een advocaat in Alkmaar? Dan bent u bij Visie Advocaten aan het juiste adres! Wij bieden juridische bijstand aan ondernemers en particulieren. Wij zijn een modern advocatenkantoor en actief in onder meer de volgende plaatsen:

Alkmaar

Bergen

Castricum

Den Helder

Heerhugowaard

Heiloo

Hoorn

Langedijk

Schagen

Uitgeest

Onze visie

Wij bieden juridische hulp op maat en werken op de manier die bij u past. Met een frisse blik en proactief. Gericht op resultaat en het creëren van kansen voor u als ondernemer en particulier. Problemen voorkomen en oplossen. Actief in die rechtsgebieden waarin u in uw bedrijf of thuis mee te maken heeft. Van sparringpartner tot vertegenwoordiging in de rechtszaal. Een modern advocatenkantoor met jarenlange ervaring in adviseren en procederen.

Ons team

Visie Advocaten bestaat uit een team van drie advocaten. Wij spreken heldere taal, houden van korte lijnen en komen met u tot een snelle aanpak. Gericht werken aan een oplossing die u het best mogelijke resultaat oplevert, voor nu en in de toekomst. Wij hanteren scherpe tarieven en werken op basis van fixed fee, per uur of op interim basis.

Waarom Visie Advocaten?

Korte lijnen: Altijd bereikbaar. Heldere taal. Snelle aanpak.

Meedenken: Uw belang voorop. Oplossingsgericht. Voor nu en in de toekomst.

Scherpe tarieven: Fixed fee, interim of per uur. Inzicht in de kosten. Geen verrassingen achteraf.

Vrijblijvend gesprek op locatie

Binnen 24 uur een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij ons op kantoor, bij u op de zaak of thuis.

Direct contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek, neem dan contact met ons op via 072 – 201 30 40 of e-mail naar info@visieadvocaten.nl

ADVOCAAT IN ALKMAAR

Het team van advocatenkantoor Visie Advocaten in Alkmaar biedt juridische hulp op maat en werkt op de manier die bij u past. Met een frisse blik en proactief. Visie Advocaten richt zich op het ondernemingsrecht, arbeidsrecht, huurrecht en vastgoed, belastingrecht, incasso en beslag, faillissementsrecht, familierecht, erfrecht en contractrecht.  Een modern advocatenkantoor met jarenlange ervaring in adviseren en procederen.

Tijdelijk huurovereenkomst wordt snel onbepaalde tijd
Huurrecht en vastgoedrecht

Tijdelijk huurovereenkomst wordt snel onbepaalde tijd

Tijdelijk huurovereenkomst van woonruimte Sinds de Wet doorstroming huurmarkt 2015 van kracht is kan de verhuurder maximaal één keer een tijdelijk contract aanbieden aan dezelfde

BKR-registratie verwijderen advocaat Visie Advocaten
Blog

Het verwijderen van een BKR-registratie

Een BKR-registratie kan het aangaan van een hypotheek of nieuwe lening blokkeren. De vraag is of en zo ja hoe u een BKR-registratie laten verwijderen?

Heeft u juridisch advies nodig in de regio Alkmaar?

Neem contact op met Visie Advocaten

Advocatenkantoor Alkmaar

Heeft u een juridische vraag?

Wij bellen u binnen één werkdag terug!