Juridisch advies Noord-Scharwoude

Heeft u juridisch advies in Noord-Scharwoude nodig? Visie Advocaten is hét advocatenkantoor dat op een deskundige, proactieve en verfrissende manier juridisch adviseert en procedeert.

Juridisch advies voor particulier

Het kan voorkomen dat u als particulier in een juridisch conflict belandt of dat u zelf juridische maatregelen wilt treffen. Wij beantwoorden uw juridische vragen, stellen voor u processtukken en begeleiden u in een rechtszaak. Visie Advocaten geeft u deskundig advies. Geen wollige antwoorden, maar heldere taal.

Juridisch advies voor ondernemer

Een ondernemer of zzp’er sluit regelmatig overeenkomsten met andere partijen, verkoopt producten aan klanten of verricht diensten voor opdrachtgevers. Visie Advocaten heeft jarenlange ervaring bij het juridisch adviseren van ondernemers, bedrijven en zzp’ers. Het kan onder meer gaan om juridisch advies en begeleiden van fusies en overnames, samenwerkingsverbanden, reorganisaties en het opstellen en beoordelen van contracten. Visie Advocaten kan uw juridische vragen snel en adequaat beantwoorden.

Juridisch advies voor werkgever

Als werkgever heeft u regelmatig te maken met arbeidsrechtelijke kwesties. Wij geven praktisch advies over arbeidsvoorwaarden, ontslag en beëindiging van de arbeidsovereenkomst met wederzijds goedvinden. Wij geven advies over de wijze van afwikkelen van een dienstverband, over de ontslagvergoeding en kunnen u begeleiden in geval u een zieke werknemer heeft. Wij adviseren en begeleiden werkgevers bij reorganisaties, het wijzigen van arbeidsvoorwaarden en wanneer uw werknemer bepalingen uit de arbeidsovereenkomst overtreedt.

Juridisch advies voor werknemer

Als werknemer kunt u ongewild te maken krijgen ontslag of andere arbeidsrechtelijke vragen. U ontvangt bijvoorbeeld een vaststellingsovereenkomst die u wilt laten nakijken. Of u heeft vragen over uw rechten en verplichtingen op moment dat u ziek bent. Het kan ook zijn dat u loon tegoed heeft of advies wilt over de afwikkeling van een dienstverband.

Onderhandelen

Komt u er zelf met de wederpartij niet uit? Dat kan een werkgever of werknemer zijn, dat kan een partij zijn waarmee u een bepaalde overeenkomst gesloten heeft. Wilt u dat wij met de wederpartij onderhandelen? Wij maken met u een plan van aanpak, schatten de risico’s in en onderhandelen namens u met de wederpartij.

Onze rechtsgebieden

Wij verlenen juridische diensten in de breedste zin van het woord. Wij zijn gespecialiseerd in de onderstaande rechtsgebieden:

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u uw juridische vraag aan ons voorleggen? Of bijvoorbeeld een overeenkomst laten beoordelen? Bent u benieuwd naar uw rechtspositie of heeft u juridische ondersteuning nodig in Noord-Scharwoude? Neem contact met ons op via 072 – 201 30 40 of e-mail naar info@visieadvocaten.nl voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of een eerste telefonisch advies. In het gesprek of per telefoon kunt u uw juridische vraag aan ons voorleggen. Wij zullen vervolgens bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.

HEEFT U JURIDISCHE HULP NODIG in Noord-Scharwoude?

DE ADVOCATEN IN Noord-ScharwoudeVAN VISIE ADVOCATEN ADVISEREN EN PROCEDEREN OP EEN DESKUNDIGE, PROACTIEVE EN VERFRISSENDE MANIER.

Heeft u een juridische vraag?

Wij bellen u binnen één werkdag terug!

  • Voer een nummer in van 12 tot 14.