Faillissement Amazingkids: Werkwijze bestellingen en retourzendingen

Melding uitspraak faillissement

Amazingkids B.V. is per 14 februari 2023 door de rechtbank Noord-Holland failliet verklaard. Als gevolg van het faillissement kunnen er geen bestellingen meer worden verwerkt. Er kunnen tevens geen retourzendingen meer worden aangenomen. De klanten die in de afgelopen twee weken een bestelling geplaatst hebben, zullen dit bericht ontvangen.

Hieronder zetten wij de meest gestelde vragen en antwoorden over bestellingen en retourzendingen op een rij. Mocht het antwoord op uw vraag hier niet tussen staan of heeft u een andere vraag, dan kunt u uw vraag per e-mail sturen aan faillissementen@visieadvocaten.nl

Wij begrijpen dat dit een vervelend bericht is, maar vragen om uw begrip.

Bestellingen:

 1. Ik wil een bestelling plaatsen. Kan dit? Nee, de activiteiten zijn stilgelegd. Er is geen mogelijkheid om de bestelling alsnog te leveren.
 2. Ik heb een bestelling geplaatst, maar nog niet ontvangen. Kan ik mijn bestelling verwachten? Nee, de activiteiten zijn stilgelegd. Er is geen mogelijkheid om de bestelling alsnog te leveren. Als u schade heeft geleden en uw vordering wilt indienen in het faillissement, dan kunt u uw vordering per e-mail indienen (faillissementen@visieadvocaten.nl). Ik verwijs u naar onze website en bijgaande link visieadvocaten.nl/faillissementen. U leest daarin op welke wijze u een vordering kunt indienen.
 3. Ik heb een bestelling geplaatst, maar nog niet ontvangen. Kan ik mijn geld terugontvangen? Dat is onzeker. Als u schade heeft geleden en uw vordering wilt indienen in het faillissement, verwijs ik u naar onze website en bijgaande link: visieadvocaten.nl/faillissementen. U leest daarin op welke wijze u een vordering kunt indienen.

Retourzendingen:

 1. Ik heb een bestelling geretourneerd. Zal ik mijn geld terugontvangen? Dat is onzeker. Als u schade heeft geleden en uw vordering wilt indienen in het faillissement, verwijs ik u naar onze website en bijgaande link: visieadvocaten.nl/faillissementen. U leest daarin op welke wijze u een vordering kunt indienen.
 2. Ik wil een bestelling retourneren. Zal ik dat doen? U wordt afgeraden om een bestelling te retourneren, omdat er geen mogelijkheid is om u uw geld terug te betalen.

Contact met de klantenservice:

 1. Ik wil graag contact met de klantenservice van Amazingkids. Kan dit? De klantenservice is per e-mail bereikbaar voor vragen.

 

Inhoudsopgave
  Add a header to begin generating the table of contents
  Familierecht

  Hoeveel alimentatie kan een ZZP’er betalen?

  De draagkracht van ZZP’ers is niet altijd eenvoudig vast te stellen.   Een ZZP’er is ondernemer en het inkomen verschilt meestal per periode. Soms is

  bouwrecht, tekortkoming, vastgoed, ingebrekestelling, verzuim, ontbinding, huurovereenkomst
  Contractenrecht

  Ontbinding koopovereenkomst vanwege komst huurders

  Een belangrijk rechtsbeginsel in het contractenrecht is het uitgangspunt “pacta sunt servanda”, wat betekent dat afspraken moeten worden nagekomen. In de praktijk komt het helaas

  Heeft u een juridische vraag?

  Wij bellen u binnen één werkdag terug!

  • Voer een nummer in van 12 tot 14.