Uw familierecht Advocaat in Wieringerwerf

Advocaten met een eigentijdse visie

EEN MODERN ADVOCATENKANTOOR ACTIEF IN Wieringerwerf

De advocaten familierecht in Wieringerwerf van advocatenkantoor Visie Advocaten adviseren en procederen in alle familierechtelijke geschillen. Wilt u gaan scheiden? U bent bij Visie Advocaten aan het juiste adres voor alle vragen op het gebied van familierecht.

Contact opnemen

Heeft u een vraag of juridisch probleem?
Laat hier uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug!

FAMILIERECHT ADVOCAAT IN Wieringerwerf

De helft van alle in Nederland gevoerde procedures zit op familiezaken. Elk jaar stranden er zo’n 30.000 huwelijken. De afwikkeling gaat veelal met emoties gepaard. Een zakelijke afwikkeling is in veel gevallen gewenst. Juist daarvoor is een advocaat de aangewezen juridische medestander. Onze advocaten familierecht hebben oog voor de combinatie van persoonlijke en financiële belangen van onze cliënten. Zij hebben ervaring kwesties op een snelle en betaalbare wijze op te lossen.

Advocaten familierecht in Wieringerwerf

Met onze specifieke kennis en ervaring op het gebied van ‘de ondernemer en echtscheiding’ onderscheiden wij ons van andere advocaten in het familierecht. Gaat u scheiden van uw echtgenoot of echtgenote? Neemt u dan contact op. In het familierecht kunt u niet zelf in persoon procederen, maar heeft u een advocaat nodig. De procedure start meestal met een verzoekschrift. Op onze website leest u er meer over.

Wij adviseren en procederen over de volgende personen- en familierechtelijke onderwerpen:

-Echtscheiding; eenzijdig of  gemeenschappelijk verzoek
-Ontbinding van geregistreerd partnerschap of verbreking van samenleving
-Verdelen of verrekenen van uw huwelijksgoederengemeenschap
-Afwikkeling van uw huwelijkse voorwaarden / verrekenbeding
-Vaststellen of wijziging van kinderalimentatie en partneralimentatie

-Opstellen van een ouderschapsplan
-Vaststellen of wijziging van ouderlijk gezamenlijk of eenhoofdig gezag
-Omgangsregeling / zorgregeling / verdelen van zorg over minderjarige kinderen
-Kort geding / vervangende toestemming rechter (paspoort, verhuizing, vakantie etc.)
-Erkenning, ontkenning of vaststelling van het vaderschap

-Naamswijziging; voornaam
-Bewindvoering, mentorschap en/of ondercuratelestelling

De advocaat familierecht in Wieringerwerf

ADVOCATEN MET EEN EIGENTIJDSE VISIE

Heeft u juridisch advies nodig over familierecht in de regio Wieringerwerf? Heeft u hulp nodig bij één van de bovenstaande rechtsgebieden? Visie Advocaten is hét advocatenkantoor dat op een deskundige, proactieve en verfrissende manier juridisch adviseert en procedeert.

Onze advocaten familierecht in Wieringerwerf

BART KOMEN

Bart komen

Ondernemingsrecht, Arbeidsrecht, Belastingrecht, Erfrecht
Tijn Buers Bakker

TIJN BUERS BAKKER

Ondernemingsrecht, Huurrecht, Familierecht, Incasso, Strafrecht en rijbewijs
BAS COELINGH BENNINK

BAS COELINGH BENNINK

Ondernemingsrecht, Faillissementsrecht, Erfrecht

ONDERNEMINGSRECHT

Ondernemers komen bij ons voor het beheersen van risico’s of juist voor het creëren van kansen. Onze advocaten in Alkmaar adviseren u op het gebied van ondernemingsrecht.

ARBEIDSRECHT

Heeft u hulp nodig bij arbeidsrechtelijke geschillen of speciale vraagstukken over het arbeidsrecht? Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van het arbeidsrecht

HUURRECHT EN VASTGOED

Wilt u uw woning of bedrijfsruimte verkopen of verhuren? Wij adviseren en begeleiden ontwikkelaars, aannemers en consumenten. Bekijk de pagina huurrecht voor de mogelijkheden.

BELASTINGRECHT

Heeft u een financieel geschil of een vraag op het gebied van het belastingrecht? Schroom niet om hulp van ons advocaat in Alkmaar in te schakelen en uw vraag te stellen.

INCASSO EN BESLAG

Blijft uw factuur onbetaald? Geef onze advocaat in Alkmaar opdracht tot inning van uw vordering. Wij leggen in overleg met u beslag en stellen uw incasso positie veilig.

FAILLISSEMENTSRECHT

Verkeert uw onderneming in financiële problemen? Of krijgt u te maken met een failliet bedrijf? Onze advocaten staan u graag bij op het gebied van faillissementsrecht.

FAMILIERECHT

Gaat u scheiden? Wilt u alimentatie en omgang regelen en het vermogen verdelen? Wij hebben uitgebreide kennis van het familierecht.

ERFRECHT

Heeft u een geschil op het gebied van erfrecht? Wij staan u bij als advocaat bij de afwikkeling van de nalatenschap. Leg uw situatie aan ons voor.

contractenrecht

Wij leveren ondersteuning bij het opstellen en beoordelen van contracten en overeenkomsten. Wij hebben een brede kennis van het contractenrecht.

BLOG

Onze advocaten bloggen aan de hand van actualiteiten over het recht. Kennis en informatie delen om juridische problemen te voorkomen, in plaats van deze op te lossen.

Alimentatie stijgt door indexering partneralimentatie kinderalimentatie Visie Advocaten Alkmaar

Alimentatie stijgt door indexering

Zowel partneralimentatie als kinderalimentatie wordt standaard jaarlijks verhoogd met een percentage. Dit heet indexering. De hoogte wordt door de overheid vastgesteld en gepubliceerd. Het percentage

Lees meer >

Heeft u een juridische vraag?

Wij bellen u binnen één werkdag terug!