Uw familierecht Advocaat in Sint Pancrass

ADVOCATEN MET
EEN EIGENTIJDSE VISIE

EEN MODERN ADVOCATENKANTOOR ACTIEF IN Sint Pancrass

De advocaten familierecht in Sint Pancrass van advocatenkantoor Visie Advocaten adviseren en procederen in alle familierechtelijke geschillen. Wilt u gaan scheiden? U bent bij Visie Advocaten aan het juiste adres voor alle vragen op het gebied van familierecht.

HEEFT U EEN JURIDISCHE VRAAG?

Neem vrijblijvend contact op.

FAMILIERECHT ADVOCAAT IN Sint Pancrass

De helft van alle in Nederland gevoerde procedures zit op familiezaken. Elk jaar stranden er zo’n 30.000 huwelijken. De afwikkeling gaat veelal met emoties gepaard.

Een zakelijke afwikkeling is in veel gevallen gewenst. Juist daarvoor is een advocaat de aangewezen juridische medestander. Onze advocaten familierecht hebben oog voor de combinatie van persoonlijke en financiële belangen van onze cliënten. Zij hebben ervaring kwesties op een snelle en betaalbare wijze op te lossen.

Advocaten familierecht in Sint Pancrass

Met onze specifieke kennis en ervaring op het gebied van 'de ondernemer en echtscheiding' onderscheiden wij ons van andere advocaten in het familierecht. Gaat u scheiden van uw echtgenoot of echtgenote? Neemt u dan contact op.

In het familierecht kunt u niet zelf in persoon procederen, maar heeft u een advocaat nodig. De procedure start meestal met een verzoekschrift. Op onze website leest u er meer over.

Wij adviseren en procederen over de volgende personen- en familierechtelijke onderwerpen:

HEEFT U EEN JURIDISCHE VRAAG?

Neem vrijblijvend contact op.

Onze advocaten stellen zich graag aan u voor:

Bart Komen

Arbeidsrecht, Belastingrecht, Ondernemingsrecht, Erfrecht

TIJN BUERS BAKKER

Familierecht, Ondernemingsrecht, Huurrecht, Incasso, Strafrecht en rijbewijs

BAS COELINGH BENNINK

Ondernemingsrecht, Erfrecht, Faillissementsrecht

Wat u van onze advocaten in Sint Pancrass kunt verwachten:

Korte lijnen

U kunt ons altijd bellen of mailen met uw vraag. Met onze aanpak krijgt u snel advies in duidelijke en begrijpelijke taal.

Meedenken

Bij elke advocaat staat uw belang voorop, maar wij stellen kritische vragen en bieden een oplossing voor nu en de toekomst.

Scherpe tarieven

Een vaste prijsafspraak of een prijs per uur zorgt voor inzicht in de kosten en geeft geen verrassingen achteraf.

Aanbevelingen

"Voor het opstellen van een aantal juridische stukken vroeg ik Tijn Buers Bakker het roer van mij over te nemen. Hij had er meer verstand van dan ik en ik kon mij weer op mijn eigen werk focussen. Tijn is in zijn werk doelgericht, houdt de gang erin en maakte zijn werk voor mij inzichtelijk en begrijpelijk"

~ VDS Consultancy

"Vanuit mijn praktijk heb ik regelmatig te maken met juridische vraagstukken. Veelal liggen deze op gebied van ondernemingsrecht en arbeidsrecht. Zodra de situatie daarom vraagt consulteer ik ter zake kundige advocaten en heb ik goede ervaringen opgedaan met Bas Coelingh Bennink en Bart Komen. Zij zijn goed bereikbaar (ook buiten kantoortijden), nuchter, meedenkend, anticiperend en inhoudelijk goed."

~ Jeroen Burger / Directeur Extendiz Business Support 

"Ik ben zeer tevreden over hoe ze bij Visie Advocaten mij geholpen hebben. Ze nemen de tijd voor je en op het moment dat er snel geschakeld moest worden stonden ze paraat. Ik zou Visie Advocaten iedereen aanbevelen."

~  Brian Vink / Directeur DigiNazorg

“Wij hebben Bart in de zaken waarin wij zijn expertise hebben gevraagd ervaren als een advocaat die de scenario's reëel uiteenzet, met als gevolg dat de gekozen strategie leidt tot het gewenste resultaat. Bart vraagt kritisch door ten aanzien van het verzamelen van de benodigde informatie. Daarnaast hebben wij ervaren dat hij zich verplaatst in zijn cliënt en een gemakkelijke gesprekspartner is.”

~ Gert-Jan van Diepen  / Directeur L'Arcade administraties advies belastingen B.V. 

"Voor juridische hulp neem ik altijd contact op met Tijn. Meestal spreken we bij mij op de zaak af om het te bespreken. In overleg kiezen en zetten wij de vervolgstap. Tijn geeft mij helder advies, iets waar ik als ondernemer veel waarde aan hecht. Dat Tijn een voorliefde heeft voor auto's maakt dat hij extra betrokken is en ziet wat er aan de hand is." 

~ Edward Smit / Directeur Edward Smit Auto's B.V. 

"Begin juli 2017 nam ik contact op met jullie kantoor omdat ik boventallig was verklaard op mijn werk. Ik had het nummer van een collega gekregen. Ik heb een afspraak gemaakt met Bart Komen en hij heeft goed naar mijn wensen geluisterd. Bart heeft mij de verschillende opties voorgelegd. Ik heb mijn optie en wensen doorgesproken en hij heeft contact met mijn werkgever opgenomen. Wat heel fijn is. Hierdoor zijn we tot een goede vaststellingsovereenkomst gekomen. Ik ben zeker tevreden over de manier waarop ik als klant behandeld ben, mijn dank hiervoor."

~ M. Suijk 

“Tijn, bedankt voor je inzet in mijn ingewikkelde alimentatie zaak. Je bent een goede advocaat, die vol passie zijn werk doet. Positief en met humor. ”

~ Chantal Koopman 

"Ik vind Tijn Buers Bakker in zijn werk adequaat, accuraat en integer handelen. Daarbij zoekt hij naar mogelijkheden en oplossingen; creatief en out of the box. Voor advies kunnen mijn cliënten ook bij hem terecht en daarom vind ik hem ook betrouwbaar en loyaal". 

~ Désirée van der Wal / Bewindvoerder Apollo Insolventie 

"Tijn Buers Bakker is onze advocaat. Hij denkt goed mee en vindt duurzame en effectieve oplossingen. Dit spreekt ons aan omdat ook wij onze klanten op deze manier voorzien. Tijn is welbespraakt, to the point en creatief in zijn werk". 

~ Jeroen Fijen / Directeur ANFY creative communication 

“Bart Komen heeft mij begeleid tijdens een ontslagsituatie. Dit was voor mij een intensieve periode. Na een notitie en een kort gesprek heeft hij zich snel in mijn situatie verdiept. De vragen die hij stelt zijn direct en effectief. Hij heeft goede kennis van de materie en maakt daarbij snel afwegingen. In de onderhandelingen met mijn toenmalige werkgever heeft hij mijn belangen goed weten te dienen en heeft hij op het juiste moment gehandeld. Deze aanpak resulteerde in een goed eindresultaat. Tijdens dit traject heeft de heer Komen mij een spiegel voorgehouden welke mij inzicht gaf in een paar eigen verbeterpunten. Ik zal Bart zeker aanbevelen bij personen in een vergelijkbare positie.”

~ De heer Koppes

“Tijn schakelde ik in als advocaat voor mijn echtscheiding. Hij was betrokken bij mijn zaak, maar bleef tevens reëel. Het praat makkelijk met hem en ik kreeg altijd feedback. Tijn gaf mij de nodige handvatten om mee te werken en hij dacht in oplossingen, waarbij hij eerlijk is en ook kostenbesparend meedenkt”.

~  Theo Tigchelaar 

“Bart adviseert ons regelmatig bij complexe juridische vraagstukken. Bart is deskundig, neemt verantwoordelijkheid en werkt toe naar een oplossing. Hij heeft een duidelijke aanpak en weet onze belangen goed in te schatten. Recent heeft hij ons geadviseerd over een aantal wetswijzigingen. Hij heeft de gevolgen op een rij gezet en de contracten waar nodig aangepast. Ik schakel Bart graag in op het gebied van arbeidsrecht en ondernemingsrecht.”

~ Roel Beentjes / Directeur been mc 

Stel ons op de hoogte van jouw juridische uitdaging in Sint Pancrass:

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.
Je moet de voorwaarden accepteren.

Blog

Onze advocaten bloggen aan de hand van actualiteiten over het recht. Kennis en informatie delen om juridische problemen te voorkomen, in plaats van deze op te lossen.

vordering factuur incasso advocaat beslag

Hoe krijg ik mijn vordering betaald?

Hoe krijg ik mijn vordering betaald? Juridisch advies Ieder bedrijf heeft wel eens een klant die niet betaalt, maar hoe zorg je ervoor dat de Lees meer

Toestemming ouder voor vakantie Visie Advocaten Alkmaar

Toestemming ouder voor vakantie buitenland

Geregeld worden wij gebeld door gescheiden ouders met het volgende probleem. Ze willen een vakantie naar het buitenland plannen met hun kinderen, maar de ex Lees meer

Wet arbeidsmarkt in balans, arbeidsrecht, arbeidsmarkt, flexibele arbeid, ontslag, ontslagrecht, WAB

Wet arbeidsmarkt in balans: de belangrijkste wijzigingen

Op 28 mei 2019 heeft de Eerste Kamer de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) aangenomen. Deze wet bevat een aantal maatregelen om het voor werkgevers Lees meer